Güncel altın fiyatları 18 Aralık 2021! Cumartesi gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Güncel altın fiyatları 18 Aralık 2021 Cumartesi gününde de yakından takip edilmektedir. Dün doların 17,17 TL ile zirve tazelemesinin ardından Merkez Bankası'nın müdahalesi piyasaları anlık olarak rahatlatmıştı. Ardından dolar da altın da yeniden yükseldi. Altın da bu gelişme sonrası hareketlendi Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, ONS altın, ATA altın, 14 ayar altın, 18 ayar altın, 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 17 Aralık altın fiyatları…

Son dakika altın fiyatları 18 Aralık Cumartesi gününde de sorgulanmaya devam ediyor. Özellikle son aylarda yükselişe geçen altın fiyatları yukarı yönlü hareketliliğini sürdürüyor. Peki, 18 Aralık gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Altın fiyatları neden yükseliyor?

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?