Gülşen'in boşluğunu doldurmaya mı çalışıyor? Simge Sağın sahne kıyafetiyle sınırları zorladı

Daha önce de iddialı ve cesur kıyafet seçimi, sahne pozları ve oryantal şovuyla şarkıcı Gülşen'e benzetilen ünlü popçu Simge Sağın, verdiği son konserindeki kıyafet seçimiyle de yine Gülşen'e benzetildi. Jolly Joker Vadistanbul'da sevenlerinin karşısına çıkan Simge Sağın sol tarafını açıkta bırakan oldukça iddialı bir tercihte bulundu. Konser sahnesinden karelerini Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Sağın için, 'Gülşen'in kopyası' yorumları yapıldı.

Sezon başından beri sahne kıyafetleriyle gündem olmayı başaran kadın şarkıcılar arasında yer alan Simge Sağın son konserindeki kıyafet seçimiyle dikkat çekti. Kıyafet seçimi konusunda oldukça cesur davranan Simge Sağın'ın kıyafeti ve sahne pozları meslektaşı Gülşen'e benzetildi. Ünlü popçu cesur tarzıyla nefesleri kesti.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri