Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? İşte ilk açıklama

Teve2 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında şarkıcı Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Seyhan Soylu’nun iddiasına göre; Ozan Çolakoğlu’nun evi terk ettiği ve boşanmalarının an meselesi olduğu ifade edildi. Gözler ikiliden gelecek açıklamaya çevrilirken Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

1997 yılında evlendiği Murat Varol'dan 2000 yılında boşanan şarkıcı Gülşen, 2016 yılında Ozan Çolakoğlu ile Barcelona'da düzenlenen sade bir nikah töreniyle bir kez daha mutluluğa 'evet' demişti. 5 yıl aşk yaşayıp 6 yıl önce evlenen çiftten sevenlerini korkutan haber geldi. Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı aldığı iddia edildi.


OZAN ÇOLKAOĞLU EVDEN GİTTİĞİ İDDİASI

Sahnedeki cesur kıyafetleriyle gündemde olan Türk popunun yıldızlarından Gülşen’in evlilik hayatı ile ilgili ortaya atılan iddia duyanları şaşkına çevirdi. Son olarak Cahide’de sahne aldığı konserinde giydiği cesur kıyafetiyle kalça dansı yapmasıyla tepkileri üzerinde toplayan Gülşen’in (45) eşi Ozan Çolakoğlu’nun (49) evi terk ettiği iddia edildi.



BOŞANMAK İSTEME SEBEPLERİ NE?

2016 yılında aranjör Ozan Çolakoğlu ile sade bir törenle Barcelona'da nikah masasına oturan nikah sonrası sadece ailesinin ve çok yakın arkadaşlarının bulunduğu 40 kişilik bir grupla kutlama yapan Gülşen’in evliliğinde kriz çıktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bazı sorunlar yaşadıkları söylenen çiftin boşanma kararı aldıkları magazin kulislerinde konuşuluyor. Bu evliliklerinden Azur adında bir çocukları bulunan çiftin evi ayırdıkları ancak alınan bu kararın sebebinin henüz bilinmediği iddia edildi.


Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre, Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk boşanma iddialarının ardından ilk açıklamayı yaptı. Şentürk yaptığı açıklamada, "Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir." ifadelerini kullanarak söz konusu iddiaları yalanladı.

Eşi Gülşen’in sahnede giydiği kıyafetler konusunda daha önceden bir açıklama yapan Ozan Çolakoğlu, "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Fahiş fiyat uygulayanlara ağır yaptırımlar geliyor Cristiano Ronaldo rakibi yerle bir etti! Hat-trick'iyle maçı aldı Paskalya ne zaman? Paskalya nasıl kutlanılır, neden kutlanılır?
Sonraki Haber