Gülşah Saraçoğlu'nun eski halinden eser kalmadı! Estetiksiz ve kilolu fotoğraflarını tanıyamayacaksınız

Çok sayıda ünlü ismi giydiren modacı Gülşah Saraçoğlu son görüntüsüyle bir kez daha gündem oldu. Güzellik uğruna ameliyat masasına yatıp estetik yaptıran ve kilolu halinden eser kalmayan Saraçoğlu'nun yeni bir estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi. Yüzündeki değişimle dikkat çeken, verdiği kilolarla adeta iğne ipliğe dönen modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski fotoğrafları yeniden sosyal medyada dolaşıma girdi. İşte Gülşah Saraçoğlu'nun estetikli ve estetiksiz hali ile yıllar içindeki değişimi...

Aralarında Gülben Ergen, Ajda Pekkan, Lerzan Mutlu, Nüket Duru, Seda Sayan, Bülent Ersoy, Hande Yener, Simge Sağın, Merve Özbey, Selen Görgüzel Alkan, Demet Akalın, Selin Ciğerci, Muazzez Ersoy gibi isimlerin de olduğu çok sayıda ünlü ismi giydiren 40 yaşındaki mocadı Gülşah Saraçoğlu'nun eski fotoğrafları bir kez daha gündem oldu. Son haliyle görenleri büyüleyen Saraçoğlu fotoğraflardaki kilolu ve estetiksiz haliyle görenleri şaşırttı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!