Gülben Ergen modacısı Halil Ülgü ile davalık oldu! "Kendi reklamını yaptı, yetmedi bizi engelledi!"

Kıyafet seçimleriyle de beğeni toplayan ünlü sanatçı Gülben Ergen, modacısı Halil Ülgü ile davalık oldu. Ünlü modacı Ülgü, verdiği röportajda elbiseler için para ödemeyen Ergen'in anlaşmaya da uymadığını ifade etti.

Gülben Ergen, modacısı Halil Ülgü ile davalık oldu. Erkan Özbey’e röportaj veren Ülgü, ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in anlaşmaya sadık kalmadığını iddia etti. Elbiselerin parasını almayan modacı, PR çalışmasının da yapılmadığını görünce isyan etti. 

GÜLBEN ERGEN'İN MODACISI HALİL ÜLGÜ'DEN ÜNLÜ İSME DAVA

Moda tasarımcısına 2 ayrı kıyafet yaptıran ve ücretsiz olarak alan Gülben Ergen, sözleşmeye uymadığı için davalık oldu.  Gülben Ergen’e albüm kapağı ve PR çalışması için ücretsiz kıyafet gönderen moda tasarımcısı Halil Ülgü, sözleşmeye uymayan Ergen’e avukatı aracılığı ile dava açtı.

Konuyla ilgili açıklama yapan modacı Halil Ülgü şunları söyledi:

"YETMEDİ, BİZİ ENGELLEDİ"

“Gülben Ergen Hanım’a stylisti aracılığı ile albüm kapağı ve PR çalışması için ücretsiz kıyafet gönderdim. Karşılığında da ismimi kıyafet tasarımcısı Halil Ülgü diye paylaşması şartı vardı. İlk gönderdiğim kıyafeti maalesef hiç bir şekilde sosyal medyada etiketlemeden paylaştı. Sadece fotoğrafçısını etiketleyerek paylaştığında ben kendisine üzüldüğümüzü belirttim. İkinci kıyafette yapmaması gerektiğini, büyük emek verdiğimizi, ismimizi yazmazsa kötü reklam olacağını söylememe rağmen, maalesef Gülben Hanım, ikinci kıyafeti de hiç bir şekilde ismimizi yazmadan, kendi reklamını yapıp paylaştı. Yetmedi bizi engelledi.” 

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber