Gülben Ergen kiralık katil tuttu mu?

Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında işlenen Asım Bayram cinayetinin zanlısı Murat Güneş, ünlü bir isimden para alarak kiralık katillik yaptığını söylemişti. Bu ünlünün Gülben Ergen olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Seren Serengil'den konuyla ilgili açıklamalar geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat Güneş sorgusunda, bir önceki işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını anlatmıştı.

Murat Güneş, bu cinayetin azmettiricisinin, Türkiye'nin yakından tanıdığı bir ünlü isim olduğunu iddia etti. Müge Anlı'daki Murat Güneş'in ifadesinden sonra herkes ünlü ismi araştırmaya başladı. Sosyal medyada o ünlü ismin Gülben Ergen olduğu iddia edildi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı Türkiye'de yılın en iyi işverenleri belli oldu... 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar...