GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli mi oldu?

Rockstar Games'in uzun zamandır beklenen oyunu GTA 6'nın çıkış tarihi hakkında yeni bir açıklama geldi. Oyunun geliştiricisi ve sahibi olan Take-Two Interactive, 2023'ün ikinci çeyreğine ilişkin mali verilerini açıkladığı raporda, GTA 6'nın çıkış tarihine dair bazı ipuçları verdi. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli mi oldu? İşte detaylar...

GTA 6'nın çıkış tarihi konusundaki merak devam ederken, Take-Two Interactive'ın tahminleri ve açıklamaları oyuncuların beklentilerini artırıyor. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte hem oyun sektörü hem de oyuncular arasında büyük bir heyecan yaratması bekleniyor. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli mi oldu? İşte GTA 6 hakkında merak edilen o detaylar...

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyun severlerin merakla beklediği GTA 6'nın çıkış tarihi konusunda Take-Two Interactive, doğrudan olmasa da dolaylı olarak bazı bilgiler paylaştı. Şirket, 2023'ün ikinci çeyreğine ilişkin mali verilerini açıkladığı raporda, önümüzdeki yılın mali gelir açısından rekor bir performansa ulaşmasını beklediklerini belirtti. Bu beklentiyi karşılayabilecek en güçlü ürünün GTA 6 olduğu düşünülüyor.

Bu nedenle, Take-Two Interactive'ın tahminlerini karşılayabilmek için Rockstar Games'in en geç 2024'ün sonuna kadar GTA 6'yı piyasaya sürmesi bekleniyor. GTA serisinin hayranları, uzun süredir oyunun çıkış tarihi konusunda merak içinde bekliyorlardı.

Take-Two Interactive, 2023'ün ikinci çeyreğindeki kazancını 1,28 milyar dolar olarak açıkladı ve yıl sonunda 5,37 milyar dolar seviyesine çıkmayı planladığını bildirdi. Şirket aynı zamanda önümüzdeki yıl için 8 milyar dolar net gelir beklentisi olduğunu da paylaştı.

GTA 6 hakkındaki sızıntılar ve iddialar da gündemi meşgul ediyor. Bir Twitter kullanıcısı olan "Rino", Rockstar Games'in GTA 6 için tam 2 milyar dolar harcadığını iddia etti. Eğer bu iddia doğruysa, GTA 6 dünya genelinde yapılmış en pahalı eğlence ürünü olarak tarihe geçecek. Şu an en pahalı oyunlar arasında Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 gibi yapımalar yer alıyor.

Tokat Valisi Hatipoğlu'ndan bağ evindeki patlamayla ilgili açıklama Mansur Yavaş’ın ağabeyi kaza yaptı Tokat'ta jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama!
Sonraki Haber