GTA 6 fragmanı normalden 15 saat önce yayınlandı! Rockstar Games alarma geçti!

Oyun meraklılarının beklediği GTA 6 fragmanı sızdırılınca oyunu üreten firma Rockstar Games alarma geçti! Normalden 15 saat önce sızdırılan fragman üzerine oyunun üretici firması sosyal medyadan açıklama yaptı! Peki GTA 6 fragmanında nasıl detaylar var? İşte yanıtı...

Oyun meraklılarının heyecanla beklediği GTA 6 fragmanı sızdırıldı! Oyunun üretici firması Rockstar Games sızıntıyı sosyal medya platformu 'X'ten doğrulayarak resmi fragmanın Youtube üzerinden yayınlandığını duyurdu. 

ÇALINTI FRAGMAN HIZLA YAYILDI

Planlanan yayın saatinden tam 15 saat önce X'te paylaşılan GTA 6 fragmanı hızla yayılmaya başladı. Binlerce beğeni alan görüntülerin ardından oyunun üretici firması adeta alarma geçerek "Fragmanımız sızdırıldı, lütfen gerçeğini YouTube'da izleyin" notuyla paylaşım yaptı.



GTA 6 FRAGMANINDA NELER VAR?

Bu sızıntının ardından paylaşılan resmi GTA 6 fragmanının detaylarında ise hapishanede olan Lucia'ya neden burada olduğunu biliyor musun?" sorusu soruluyor ve cevaptan sonra yine şehir, bir GTA klasiği olan oyun manzaraları ile karşılaşılıyor.  Vice City şehri de net bir şekilde görülüyor. 

Görsel kalitesi oyun meraklıları tarafından beğenilen fragman iddialı olsa da oyunun net çıkış tarihi henüz belirlenmiş değil. 2025 yılında çıkması planlanan GTA 6'nın fragmanı sonrası kullanıcılar merakla beklediğini ifade etti.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber