“Galatasaray’ın 6 sezondur en büyük şansı Ali Koç! Her sene bir şeyi eksik yapıyor! Bu sene de takımı iyi kurdu, hocayı yanlış seçti: İsmail Kartal zayıf bir teknik adam”

Fenerbahçe’nin Olympiakos’a elenerek Konferans Ligi’ne veda etmesiyle üçüncü kupaya da elveda dendi. Maç sonu Başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal hedef tahtasına yerleşti. Ünlü spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, Ali Koç ve İsmail Kartal hakkında ağır sözler sarf etti.

“GALATASARAY’IN EN BÜYÜK ŞANSI ALİ KOÇ VE İSMAİL KARTAL!”

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos’a penaltılar sonucu yenilerek elenen Fenerbahçe, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’dan sonra bir kupadan daha eli boş döndü. Maç sonrası ünlü spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, Başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal’ı sert sözlerle eleştirdi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!