Gözlükleri cam gibi yapmanın 5 kolay yolu!

Gözlük kullanıcılarının karşılaştığı en yaygın sorunlardan biri, zamanla oluşan çiziklerdir. Bu çizikler hem görüşü engeller hem de gözlüklerin estetik görünümünü bozar. Ancak endişelenmeyin, çiziklerinizi doğal yöntemlerle azaltabilir ve gözlük camlarınızı ilk günkü gibi parlak hale getirebilirsiniz. İşte gözlük camlarındaki çizikleri gidermek için kullanabileceğiniz kolay yöntemler..

1. Mikrofiber Bez Kullanımı

Gözlük camlarınızı temizlerken, yanlış bez veya kumaşlar kullanmaktan kaçının. Çizikleri engellemek için mikrofiber bezler en iyisidir. Bu bezler, yumuşak dokuları sayesinde cam yüzeyine zarar vermezler ve toz, yağ ve kirleri etkili bir şekilde temizlerler. Temizlik yaparken nazikçe hareket ederek çizik riskini minimuma indirin.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu