Görgüsüzlük mü şımarıklık mı?

Korkmaz Karaca, Kızılcahamam Kampı’na giderken lüks ofis-araç içinden yaptığı paylaşımı AK Parti tabanından gelen yoğun tepki üzerine silmek zorunda kaldı.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve AK Parti MKYK Üyesi Korkmaz Karaca'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Twitter’da gündem oldu. Karaca, AK Parti'nin hafta sonunda Kızılcahamam'da düzenleyeceği kampa giderken lüks bir ofis-araç içinden fotoğraf paylaştı.

Altına da şu notu düştü:

"Cumamız mübarek olsun. İstikamet Kızılcahamam AK Parti Genel Merkez 30. istişare kampı. 3 gün boyunca Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve parti yönetimimiz ile bir arada olacağız. Allah hayırlı kararlar almayı nasip etsin"

Karaca, bu fotoğrafa çoğunluğu AK Parti tabanından olduğu gözlenen sosyal medya hesaplarından gelen yoğun eleştirel tepkiler üzerine paylaşımını kaldırmak zorunda kaldırdı.
Tepki paylaşımlarında daha çok 'şımarıklık' ve 'görgüsüzlük' eleştirilerine yer verilmesi dikkat çekti.

Korkmaz Karaca’nın gelen tepkiler sonrası hatasını anlayıp paylaşımını silmesine ‘En azından hatasından döndü’ şeklinde yorumlar da vardı.

Karaca'ya sosyal medyadan gelen tepkilerin bazıları şöyle:

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber