Görenler gözlerine inanamadı! Adriana Lima'nın kilolu ve yaşlı hali sosyal medyayı karıştırdı

Victoria's Secret denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan dünyaca ünlü Brezilyalı model Adrina Lima (41), geçtiğimiz Ağustos ayında 3'üncü kez anne olmuştu. Doğum yaptıktan sonra pek göz önüne olmayan Adriana Lima, Dünya Kupası'nı izlemek için gittiği Katar'da ortaya çıktı. Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Ünlü model kilolu haliyle ağızları açıkta bıraktı.

Yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla da Türkiye'de adını geniş kitlelere duyuran Brezilyalı model Adriana Lima, eski eşi Marko Jaric’ten Valentina (12) ve Sienna (9) adında iki çocuk dünyaya getirmişti. Lima geçtiğimiz Ağustos ayında da film yapımcısı erkek arkadaşı Andre Lemmers'dan Cyan Lima Lemmers adında bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Kısa süre önce 3'üncü kez anne olan Adriana Lima'nın son halini görenler şoke oldu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...