Google Gemini AI ne zaman, hangi tarihte, nerede düzenlenecek?

Google, önümüzdeki hafta için planlanan Gemini lansman etkinliklerini iptal ederek yeni bir tarih belirledi. Peki, Google Gemini ne zaman, hangi tarihte, nerede düzenlenecek? İşte, Google Gemini etkinliği hakkında merak edilen ayrıntılar...

 Google'ın yapay zeka alanındaki son gelişmelerle ilgili heyecan verici bir döneme giriş yapıyoruz. Önümüzdeki hafta için planlanan Gemini lansman etkinliklerini iptal ederek, şirket yeni bir strateji benimsemeye karar verdi. Bu stratejik değişiklikle birlikte, Google'ın odak noktası GPT-4'e karşı güçlü bir çıkış yapmak ve yapay zeka dünyasında fark yaratmak olarak belirlendi. İlk olarak I/O 2023 etkinliğinde tanıtılan Gemini, etkileyici multimodal yetenekleriyle dikkat çekmişti. Ancak, şirket, lansmanı ertelemeye zorladı. Peki, Google Gemini ne zaman, hangi tarihte, nerede düzenlenecek? Detaylar haberimizde...

GOOGLE GEMINI NE ZAMAN?

Gemini, Google tarafından I/O 2023 etkinliğinde tanıtıldı ve "etkileyici multimodal yeteneklere" sahip temel bir model olarak öne sürüldü. Ancak yapay zekanın bazı sorunlarla karşılaşması, CEO Sundar Pichai'nin lansmanı ertelemesine neden oldu.

GOOGLE GEMINI HANGİ TARİHTE?

Google, GPT-4'e karşı yapay zeka ürününü piyasaya sürmek için tüm enerjisini Ocak ayına yoğunlaştırmış durumda.

GOOGLE GEMINI NEDİR?

Gemini, resimler ve metin gibi farklı veri türlerini birleştirerek geniş bir uygulama yelpazesini işleyebilme amacıyla geliştirildi. Google, güvenlik açısından ince ayarlar yapıldıktan ve sıkı bir şekilde test edildikten sonra Ocak ayında Gemini'nin piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Gemini'nin, Google'ın mevcut yapay zeka ve yapay zeka ile geliştirilmiş ürünlerine iyileştirmeler getirmesi bekleniyor. Ancak, OpenAI'nin sahip olduğu hakimiyet ve yapay zeka alanındaki gelişmeler göz önüne alındığında, Google'ın Gemini'yi iyice geliştirmeden piyasaya sürmesi zor görünüyor.

Yapay zeka alanındaki çalışmaların artmasıyla birlikte, şirketler daha fazla araç sunmaya odaklanıyor. Bu nedenle, Google'ın elindeki yapay zekayı iyice geliştirerek sunması bekleniyor.

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! 5. kattan atladı Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Bugün kimin maçı var? 2 Mayıs 2024 maç programı!
Sonraki Haber