Google Drive dosyaları silinmeye başladı! İşte, dosyalarınızı korumak için bunları yapın!

Google Drive, milyonlarca kişinin belgelerini, resimlerini, videolarını ve WhatsApp sohbet yedeklerini bulut üzerinde saklamak için başvurduğu bir uygulama olarak biliniyor. Ancak, birçok kullanıcı Google Destek forumunda dosyalarının kaybolduğundan şikayet ediyor. Peki, Google Drive dosyaları silinmekten nasıl korunur? İşte detaylar...

,Google, kullanıcıların dosyalarının kaybolduğu sorununu kabul etti. Google, verilerini kurtarmak için çaba sarf eden kullanıcıların sorunlarının devam ettiğini belirtti. Sorunun temel nedeni net olmasa da, teknoloji devi sorunun yalnızca Bu arada, Google Drive'ın web arayüzünü yakın zamanda güncellediği bilinmeli. Yeni 'Home' adlı tasarım, Google'ın Material Design 3 yönergelerine uygun olarak arayüzü güncelliyor ve kullanıcıların istedikleri dosyaları daha kolay bulmalarını sağlıyor.Google Drive for Desktop (v84.0.0.0 – 84.0.4.0) sürümünü etkilediğini söyledi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!