Gönül Dağı 82. bölüm izle! GÖNÜL DAĞI full izle

Gönül Dağı 82. bölümünü full izlemek isteyenler arayışta. Cumartesi akşamlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi TRT 1 de. İşte, Gönül Dağı son bölüm izle linki…

This browser does not support the video element.

Gönül Dağı 82. bölümünü full izlemek isteyen dizi seveler arayışlarına başladı. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi son bölümü ile yine yakından takip edilecek.

Gönül Dağı 82. bölümü 14 Ocak Cumartesi akşamında dizi bitiminde full olarak Youtube platformundan yayınlanacak. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı son bölümünde; Annesinin hastalığını öğrenen Taner, bir karar vermek zorundadır. Taner'i bekleyen zor karar nedir?

Asuman ve Ramazan arasında gerilim devam ederken, Ramazan bir işte çalışmaya başlar. Ramazan'ın yeni işi ne olacaktır? Erkan mektup olayı yüzünden soruşturma geçirecektir. Disiplin soruşturması günü yaklaşırken Erkan, karamsarlığa düşer. Selma Öğretmen, Erkan'ın masumluğunu ispatlayabilecek midir?

Muammer ve Hüseyin altınların kendilerinde olduğunun anlaşılacak olmasından korkarlar. Ne yapacaklarını düşünürken akıllarına kasabalılara bir oyun oynamak düşer. İkilinin planı nedir?

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle