Gönül Dağı 21. son bölüm izle!

Gönül Dağı 21. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 20 Mart Cuamrtesi akşamı TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı 21. bölüm tek parça blutv platformunda da izlenebilecek. Peki, dizinin son bölümünde neler oldu?

Gönül Dağı 21. bölüm tek parça blutv platformunda. TRT 1'de her Cumrtesi akşamı yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizi Gönül Dağı bu akşam 21. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin hemen ardından gelecek haftaya dair detayları merak eden izleyiciler Gönül Dağı yeni bölüm fragmanını izlemek için harekete geçti.

Taner ve Dilek, Gönül Dağı'na doğru bir yolculuğa çıkarlar. Dilek'in babasından bir iz bulmak için çıktıkları yolculukta bulunan beklenmedik iz, Dilek'i nasıl etkileyecektir?

Hala annesiyle konuşamayan Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir. Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amcaoğullarından yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime'yle konuşmaya karar verir.Zahide ve Sefer, düğün hazırlıklarına başlamıştır…

Zahide için her şey yolunda giderken, Fikret'in açtığı velayet davasıyla yıkılır. Bunu Sefer'den gizleyen Zahide, bir çözüm arayışına girecektir. Zor bir durumla baş başa kaldığını anlayan Zahide ne yapacaktır?

GÖNÜL DAĞI 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle