Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen arasındaki sular durulmuyor! Çocuklarının anneleri hakkında söyledikleri şoke etti

Gökhan Özen sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla, 2016 yılında boşandığı Selen Sevigen'e 'velayet değiştirme' davası açtığını duyurdu. Gökhan Özen, çocukları Derin Su Özen ile Ada Deren Özen'in 3 yıldır eski eşi Selen Sevigen, eski kayınpederi Mehmet Sevigen ve eski kayınvalidesi Gülay Sevigen tarafından psikolojik baskı gördüklerini iddia etti. Ünlü şarkıcı çocuklarının anneleri hakkında konuştukları ses kayıtlarını da ifşa etti. Çocukların anneleri hakkında söyledikleri ise şaşkına çevirdi.

'Aramazsan Arama', 'Duman Gözlüm', 'Benim İçin N'apardın', 'Sana Yine Muhtacım', 'Budala', 'Boşver' gibi şarkıları hit olan şarkıcı Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen arasındaki sular durulmuyor... 42 yaşındaki şarkıcı, 2010 yılında eski bakan Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile nikah masasına oturmuş ve çiftin bu evlilikten Derin Su Özen ile Ada Deren Özen adında iki kızı dünyaya gelmişti. Çiftin evliliği sadece 6 yıl sürmüş, ikili 2016 yılında ise şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı. Gökhan Özen, kızlarının velayetini almak için harekete geçti.




ESKİ EŞİ VE KAYINPEDERİYLE DAVALIK OLMUŞTU


Selen Sevigen, eski eşi Gökhan Özen'e “Babalarıyla çocukları arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi” davası açarak, “Telefon konuşmalarında davalı, çocuklara, ‘anneniz görüşmemize izin vermiyor. Anneniz kötü’ şeklinde söylemlerde bulunmaktadır. Eve geldiği dönemde de sözlü hakaretleri nedeniyle aramızda tedbir dosyası söz konusudur. Koşullar ağırlaşmasın diye savcılığa şikayetçi olmadık” demişti.


Eski eşiyle davalık olan Gökhan Özen, eski kayınpederi Mehmet Sevigen ile de mahkemelik olmuştu. Özen, eski eşinin ailesi hakkında 2021 yılında "rüşvet" şikayetinde bulunmuştu. Mehmet Sevigen’i rüşvet iddasıyla CİMER'e şikayet etmişti. Sevigen, Gökhan Özen'in kendisini ve eşi Gülay Sevigen'i sosyal medya hesabından rüşvetçilikle suçlayarak onur, şeref ve saygınlıklarına zarar verdiği gerekçesiyle soluğu mahkemede almıştı. Mehmet Sevigen, İstanbul Aliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak eski damadı Gökhan Özen’e 1 TL’lik manevi tazminat davası açmıştı.

 
ESKİ EŞİNİN KÜFÜRLÜ KONUŞMALARINI İFŞA ETMİŞTİ

Gökhan Özen eski kayınpederinin bu hamlesinden sonra eski eşinin küfürlü konuşmalarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Gökhan Özen, eski eşi Selen Sevigen ile aralarında geçen konuşmaların ses kayıtlarını Instagram hesabından ifşa etmişti. Eski eşine dava açacağını söyleyen ünlü şarkıcı ''Bugüne kadar yine de evlatlarım hatrına bu hakaretlere hakaret davası açmamıştım ama senin ağzı bozuk kızına şimdi yeni bir dava açma zamanıdır.'' ifadelerini kullanmıştı.

 GÖKHAN ÖZEN'DEN ESKİ EŞİNE VELAYET DAVASI
SuperHaber'den Merve Barut'un haberine göre;

Gökhan Özen'den yeni bir hamle geldi... Derin Su Özen ile Ada Deren Özen'in anneleri, dedeleri ve anneanneleri tarafından psikolojik şiddet gördüklerini söyleyen ünlü şarkıcı, açtığı 'velayet değiştirme' davasını Instagram hesabından yayınladı.



Çocuklarının kendisinden zorla uzaklaştırıldığını belirten şarkıcı, kızlarının kendisine tuvalette gizlice mesaj attıklarını öne sürdü. ''Velayetin değiştirilmesi için açtığım davada mahkemeye video ve ses kayıtları sunulmuştur'' diyen Gökhan Özen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi...

''EVLAT KURTARMAK İÇİN AÇTIĞIM VELAYETİ DEĞİŞTİRME DAVA DİLEKÇESİDİR.

2 KIZ ÇOCUĞUNA TAM 3 YILDIR;

anne selen sevigen (44),
güllay sevigen (65)
mehmet sevigen (70)

TARAFINDAN PSİKOLOJİK BASKI YAPILMAKTADIR.

ÇOCUKLAR BİLİŞSEL VE DUYGUSAL BEYİN YIKAMA TEKNİKLERİ KULLANILARAK BABADAN ZORLA UZAKLAŞTIRMA SURETİ İLE
AĞLATILIP HIRPALANMAKTA
MUTLU GELECEKLERİ,
BABA İLE BÜYÜME HAKLARI ELLERNDEN ALINMAKTADIR.
ÇOCUKLAR BABALARINA TUVALETTEN GİZLİ MESAJLAR ATMAK ZORUNDA BIRAKILMIŞTIR.

VELAYETİN DEĞİŞTİRİLMESİ TALEBİ İLE AÇTIĞIM DAVADA MAHKEMEYE VİDEOLARLA VE SES KAYITLARIYLA SUNULMUŞ;

ÇOCUKLARIN YAŞADIKLARI BASKIYI AÇIK AÇIK ANLATTIKALRI GÖRÜNTÜLERİ,

ANNELERİ ANNEANNELERİ HAKKINDA SARFETTİKLERİ KORKU, NEFRET VE SEVGİSİZLİK DOLU İNANILMAZ SÖZLERİ;

2 KIZ ÇOCUĞUNA TEK TEK YÜZLEMEK, SORGULAMAK,

FİZİKSEL, DUYGUSAL, BİLİŞSEL BASKI VE MANİPÜLASYON İLE 2 KIZ ÇOCUĞUNU 7/24 ODALARDA SORGUYA ÇEKMEK SURETİ İLE ÇOCUKLARIN PSİKOLOJİNİ TAHRİP ETMEK VE ÇOCUK BEYİNLERNE YALAN OLGU VE İFADELERİ İŞLEMEK.

EN ACISI DA;

“”MAHKEME DE UZMAN DOKTORLAR SANA

“NEDEN BABANA ANNEN VE AİLESİ HAKKINDA BU ŞİKAYET CÜMLELERİ SARFETTİN? “

DİYE SORDUĞUNDA DOKTORLARA;

“BEN YALANCIYIM YA ORDA DA HERZAMAN Kİ GİBİ YALAN SÖYLEDİM””

DEMEYİ TEMBİHLEMEK VE ÖGRETMEK BU CAHİLCE BEYİN YIKAMA TEKNİKLERİ İLE ÇOCUĞUN KENDİ İLE ŞÜPHEYE DÜŞÜRÜLMESİ !

ÇOCUKLARIN AĞZINDAN SADECE BAZILARI ;

* BİZ HAYATIMIZDA HİÇ İYİ ANNE GÖRMEDİK Kİ !!

* BİZ İYİ ANNE NASIL OLUR BİLMİYORUZ Kİ !!!

* ANNEM EVE BİLE GELMİYO Kİ BİZE NASIL BAKACAK !!!

* ANNEM SENİ ARAMAMIZA ASLA İZİN VERMİYOR SESLİ MESAJ DİNLERSEK ÇOK KIZIYOR. !!

* ANNEM Bİ GÜN BİLE BİRLİKTE OLMAMIZI İSTEMİYOR.

* BİRLİKTE OLDUĞUMUZ ZAMANI MAHFETTİ !!!

* ANNEM BAĞIRINCA ÇOK KORKUYORUZ.

* İŞTEYKEN EVDEKİ KAMERALARDAN BAKIP SÜREKLİ İZLİYOR BABAYA MESAJ ATMAK İÇİN TELEFONU ELİMİZE ALIR ALMAZ ANINDA EVİ ARAYIP BAKICIYA TELEFONLARI TOPLATIYOR.

* GECE UYANDIM SAAT 2 ANNEM YOK AŞAĞI İNDİM ANNEM EVE GECE 4 TE GELDİ BEN HALA BAKICIYLA FİLM İZLİYORDUM..

* ANNEM HAYATINDA BİZİMLE HİÇ KAHVALTI MASASINA OTURMADI Kİ!!

* ANNEM EVE GELSE NE OLACAK Kİ TELEFONU ELİNDEN HİÇ BIRAKMIYOR !!

* BURDA KALMAK İSTİYORUZ BİZİ EVE BIRAKMA ! BAKICIYLA UYUMAK İSTEMİYORUZ !''




''ANNEM BİZE BAKAMIYOR''

 Gökhan Özen'in paylaştığı ses kayıtlarında çocuklarının söyledikleri şaşkına çevirdi. Ses kayıtlarında çocukların, ''Gece bile gelmiyor, nasıl bakacak bize? Annem bize bakamıyor ki. Bütün gün işte. Annem gece 4'te eve geldi. Çok geç yattım. 'Biraz bırakın uyuyayım. Burada kalın, siz de yatın' diyor, biz de Derin'le yatmıyoruz, oyun oynuyoruz. Gitmek istemiyoruz. Ne güzel eskiden istediğin zaman gelip alıyordun. Birlikte olduğumuz zamanı mahvetti. Her gün onunla kalıyoruz. Bir gün bile birlikte olmamıza izin vermiyor.'' dediği duyuldu. 

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber