Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci kendini baştan yarattı! Estetiklerine bir yenisini daha ekledi

2017 yılında cinsiyet değiştiren ve kadın olan Selin Ciğerci son görüntüsüyle hayrete düşürdü. Geçirdiği ameliyatlarla kendisini adeta baştan yaratan Selin Ciğerci estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. İkinci kez evlendiği Gökhan Çıra'dan geçtiğimiz günlerde boşanan Selin Ciğerci kısa sürede neredeyse tanınmaz hale geldi. Çene estetiği geçiren ve dudak dolgusu yaptıran ünlü fenomen yeni halini sosyal medyadan paylaştı.

'Bebek Okan' lakabıyla tanınan 38 yaşındaki sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2017 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmiş ve tam anlamıyla bir kadın görünümüne kavuşmuştu. Kendi adını taşıyan 'Selin Beauty' adında bir kozmetik markası kuran Ciğerci kısa sürede vergi rekortmenleri listesine girmeyi başarmıştı. Ünlü fenomen cinsiyet değiştirdikten 2 yıl sonra ise kendisinden 12 yaş küçük olan Gökhan Çıra ile evlenmişti. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Selin Ciğerci son olarak yüzüne uygulattırdığı estetik işlemlerle gündem oldu. Selin Ciğerci'nin estetik operasyonlardan önceki hali ile son hali arasındaki fark sosyal medyayı salladı.

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!