Gmail emoji özelliği nasıl kullanılır?

Google, e-postaya emoji tepkilerini getirmeye başlıyor. İlk olarak Gmail'in Android sürümünde kullanıma sunulan özellik, kullanıcıların kendilerini daha hızlı ve kolay bir şekilde ifade etmelerine olanak tanıyor. Peki, Gmail emoji özelliği nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar...

Google, yeni Gmail özelliğini duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde maillere emoji tepkileri verebileceksiniz. Gmail emoji özelliğinin nasıl kullanılacağınızı merak ediyorsanız izlemeniz gereken adımlar çok basit. Peki, Gmail emoji özelliği nasıl kullanılır? Detaylar haberimizde...

GMAİL EMOJİ ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

E-postanın altında yer alan "Emoji tepkisi ekle" düğmesine dokunarak, beş farklı emoji arasından seçim yaparak e-postaya tepki verebilirsiniz. Grup e-postalarında, herkesin tepkisini görebilir ve mevcut tepkilere dokunabilirsiniz. Ancak, bu özellik 20'den fazla alıcısı olan mesajlarda kullanılamaz.

Bir emojiye dokunup basılı tutarak kimin gönderdiğini görebilirsiniz. Perde arkasında, gönderim sonrası geri alma (5 ila 30 saniye) özelliğinin bir parçası olarak ekledikten sonra bir emoji tepkisini kaldırabilir:

Bir emoji tepkisini kaldırmak için, mesajın altındaki bildirimde Geri Al'a dokunun. "Geri Al Gönder" süresini yalnızca bilgisayarınızda değiştirebilirsiniz.

Emoji tepkisi gönderdiğiniz kişi Gmail adresine sahip değilse, bir bağlantı içeren "Gmail üzerinden tepki verdi" e-postası alabilir. Bu, aşağıdaki durumlarda da gerçekleşir:

Gmail uygulamasının daha eski bir sürümünü kullanma

Konuşma görünümünüzü kapalı olarak ayarlama

Apple Mail veya Microsoft Outlook gibi üçüncü taraf bir e-posta kullanma

İş veya okul hesabı kullanımı

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yat yarışları nedeniyle askıya alındı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR koltuğuna yıldız hakem atandı Nihal Candan kilo alırsa tekrar cezaevine dönecek mi?
Sonraki Haber