Gizem Gündoğdu kimdir? Müge Anlı'dan neden ayrıldı?

Müge Anlı’nın ekibinde yer alan ancak pandemi döneminde 50 kişilik ekip içerisinde yer alarak işine son verilen Gizem Gündoğdu’nun Didem Arslan Yılmaz’a trasfer olduğu kaydedildi. Yeni dönemde Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında yer alacak Gizem Gündoğdu’nun Müge Anlı’dan neden ayrıldığı ise merak konusu oldu.

Müge Anlı programının sezon finalinde eski çalışanlarına göndermede bulunarak “Birden fazla kişi ile program yapmak zordur aslında ama biz bunun zor olmadığını, birbirini severek sevgi ve saygı ile nasıl yürüyeceğini göstermiş olduk yıllar içinde Allah nazardan saklasın diyorum. Tabi ki herkesin kendi kararları kendi hayatı hayatlar bitiyor. Her şey biter programda biter programda iş arkadaşlıkları da biter ama ömürler bittikten sonra onlar niye bitmesin fakat sevgi ve saygı baki kalmalıdır” mesajını göndermişti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!