Gerçek ortaya çıktı: Ayakkabıyla camiye girip ezandan rahatsız olduğu için imamla tartıştı

Isparta Vanlı Cami'sinde yaşanan olayda, bir şahıs ayakkabılarıyla camiye girip ezandan rahatsız olduğunu söyleyerek namaz kıldıran imam Şükrü Önder ile tartışmıştı. İmam ile tartışan kişinin mahallede yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan biri olduğu ortaya çıktı.

Isparta'da bir camide kaydedilen görüntüler sosyal medyada yayılmış ve büyük gündem olmuştu.

Vanlı Cami'ye giren bir vatandaşın ayakkabılarını çıkarmadığı ve imamla tartıştığı görülüyordu. Konuyla ilgili devreye giren Isparta Müftülüğü camide görev yapan Şükrü Önder ile görüştü. Önder, olayın 26 Eylül tarihinde akşam namazı kılınırken yaşandığını söyledi.

HERKES TANIYOR, AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Cami imamı Şükrü Önder müftülük yetkililerine kendisine müdahale eden kişinin Isparta'da herkes tarafından bilinen akli dengesi yerinde olmayan bir çocuk olduğunu söyledi. Cemaat tarafından da bu kişinin çok iyi bilindiği belirten Önder, akli dengesi yerinde olmayan çocuğun tedavi gördüğünü de kaydetti.

Şans Topu sonuçları 1 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! 5. kattan atladı Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları
Sonraki Haber