Genlerden gelen güzellik! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz ile benzerliği dikkat çekti

Yargı dizisindeki oyunculuk performansı, güzelliği ve aşk hayatıyla adı dillere pelesenk olan Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz ile olan benzerliği dikkat çekti. İki kardeşin güzelliği adeta görenleri mest etti. İşte Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz ve ünlü isimlerin merak edilen kardeşleri...

Oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliği ve aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelen Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, ekranlarının aranan yüzlerinden bir haline geldi.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile gözler önünde yaşadığı dolu dizgin aşkları ile birbirlerine çok yakıştırılan çift, birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Güzelliğiyle mest eden Pınar Deniz'in ablasını merak edenler ise gördükleri karşsısında hayrete düştü. Deniz'in ablası Huri Deniz ile olan benzerliği dikkat çekti.

İki kardeşinde birbirinden güzel olması 'Güzellik genlerden geliyor' yorumlarını beraberinde getirdi. Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz'de takipçileri tarafından mercek altına alındı.

İşte Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz...

Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz'i görenler ''Siz ikiz misiniz?'', ''Hakikaten çok benziyorlar'' ve ''Güzellik aileden demek ki'' gibi yorumlarında bulundu. Huri Deniz'in kardeşinin sosyal medyasında boy göstermesinin ardından kişisel sayfası adeta takipçi akınına uğradı.

İşte ünlü isimlerin merak edilen kardeşleri...

İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi Kardelen Hacıoğlu kendisi gibi oyuncu.

 Güzelliğiyle büyüleyen İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi Kardelen Hacıoğlu sosyal medyada ilgi odağı oldu. İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu kardeşi Kardelen Hacıoğlu Doğum ve Vuslat gibi yapımlarda oynadı.


İşte Azra Akın ve kardeşi Doruk Akın

İşte Hazal Filiz Küçükköse ve kardeşi Deniz Küçükköse

İşte Gürkan Uygun ve Volkan Uygun 

 
O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! 19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu...
Sonraki Haber