Ameliyatsız genital estetik mümkün! Genital estetikte lazer ve PRP yöntemine dair her şey

İDRAR KAÇIRMAYA LAZER VE PRP ÇÖZÜM

Ameliyat dışındaki genital estetik uygulamalarından bahseden Gencer, lazer ve genital PRP yöntemlerini şöyle anlattı;

“Lazer; genital renk açma, genital sıkılaştırma, vajinal daraltma ve vajinal gençleştirme için kullanılır. Genital PRP (Platelet Rich Plasma) ise kişinin kendi kanından hazırlanan plazmanın dış ve iç genital bölgeye uygulanmasıdır. Genital PRP; genital bölgenin gençleştirilmesi, cinsel isteksizlik, orgazm olamama gibi sorunların tedavisinde kullanılır. Dış genital bölgeye uyguladığımız PRP yüzeysel düzleşme ve gençleştirme yapar. Dış dudaklarda çöküntü, renk koyulaşması ve kırışıklıkları giderir, dolgunluk ve parlaklık, sıkılaşma sağlar. Vajina içine yaptığımız genital PRP doku yenilenmesini sağlayarak cinsel isteksizlik ve orgazm üzerinde olumlu etki yaratır. Yine menopozdaki kadınlarda ortaya çıkan vajinal kuruluk tedavisinde de genital ve vajinal PRP ile vajinanın yenilenmesi (rejuvenasyon) sağlıyoruz.”

İdrar kaçırma tedavisine yardımcı olmak için vajinal PRP uyguladıklarından bahseden Gencer, sözlerine şöyle devam etti;

“Vajinal kuruluk ve ağrılı cinsel ilişkinin tedavisinde de vajinal PRP uyguluyoruz. Klitoris, G noktası ve vajinanın duyarlı noktalarına O shot (orgazm tedavisi) için genital PRP sıkça yapıyoruz. O Shot orgazm aşısı olarak bilinir. O Shot uygulamasını kadınlarda cinsel hazzın arttırılması,  orgazm sorununun tedavisi ve idrar kaçırma problemleri için uyguluyoruz.”

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi