Gençliğin sırrı 5 meyve! Yaşlanma karşıtı ve cilde birebir!

Yaşlanma hepimizin yaşadığı doğal bir süreçtir, ancak etkilerini geciktirmeyi ve gençlik canlılığını mümkün olduğu kadar uzun süre korumayı istemenin hiçbir zararı yoktur. Gençlik çeşmesi olmasa da doğa bize cildiniz, sağlığınız ve genel refahınız için harikalar yaratabilecek enfes meyve çeşitleri sunuyor. Gelin, çağa meydan okuyan meyvelerin dünyasına dalalım ve beslenmenize mutlaka dahil etmeniz gereken ilk beş meyveyi keşfedelim.

Meyvelere geçmeden önce, sağlıklı bir yaşlanma için, beslenme alışkanlıklarınızın yanı sıra düzenli egzersiz, yeterli uyku, stres yönetimi ve zararlı alışkanlıklardan (örneğin, sigara içmek ve aşırı alkol tüketimi) kaçınmak da önemlidir.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!