Gençlerin dikkatine! iPhone 14 cihazlarda 23 bin TL'ye varan ÖTV indirimi duyuruldu! Vergisiz iPhone telefon fiyatları açıklandı!

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir açıklamada gençlere bir defalığa mahsus olmak üzere vergisiz akıllı telefon alma hakkının tanımlanacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca gencin yüzünü güldürdü. Yüksek oranlı vergiler sebebi ile akıllı telefon satın almakta güçlük çeken gençler, özellikle iPhone cihazların vergisiz fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren birçok alanda yeni çalışmaların başlatılmasına yönelik talimatlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde özellikle gençleri yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Akıllı telefonlara uygulanan vergi oranlarının bir defalığa mahsus olmak üzere gençler için sıfırlanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, arama motorlarında vergisiz telefon fiyatlarının sorgulanmasına aracılık etti.

Son dönemlerde arka arkaya zamlar alan ve ülkemizde uygulanan vergilerin de etkileri ile fahiş seviyelere ulaşan iPhone fiyatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından daha da yakından takip edilmeye başlandı. Gençler, vergisiz iPhone fiyatlarının hangi seviyelerden olduğunu araştırmaya başladı.

VERGİSİZ AKILLI TELEFON VE ÜCRETSİZ İNTERNET MÜJDESİ!

Geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalara imza atan ve ilgili açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca gence vergisiz akıllı telefon satın alma hakkının tanımlanacağını ve yanı sıra ücretsiz internet hizmetinin sunulacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, o açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak ve ayrıca aylık 10 GB’lık ücretsiz internet vereceğiz.”

VERGİSİZ IPHONE 14 FİYATLARI

Vergi uygulamasının sıfırlanması durumunda iPhone 14 serisi için talep edilecek olan güncel fiyatlar ve ilgili modellerin vergili fiyatları şu şekilde:

  • iPhone 14 Pro 128 GB: 21 bin 383 TL (Vergili fiyatı 41 bin 999 TL)
  • iPhone 14 Max 128 GB: 23 bin 414 TL (Vergili fiyatı 45 bin 999 TL)
  • iPhone 14 128 GB: 16 bin 803 TL (Vergili fiyatı 32 bin 999 TL)
Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Netanyahu: Gazze'ye saldırıları sonlandırma talebini kabul etmeyeceğiz Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!
Sonraki Haber