Genç şarkıcı nasıl çarşafa girdi? Uğur Kartal ile ilişkisi ne?

Son günlerde Twitter üzerinden bir Aleyna Tilki haberi daha gündem olmasın. Behzat olayını yeni sindirmişken sırada Aleyna Tilki Uğur Kartal Olayı yaşandı. Aleyna ve Uğur arasında ki ilişki ne.

Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflardan birinin Alman bir fotoğrafçıya ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından Tilki: “Ben beğendiğim insanların fotoğraflarını kullanıyorum. Birine hırsız demek ne kolay. Asıl hırsız, bana hırsız diyenler. Çünkü bu dünyadan sevgi, saygı ve merhameti çalıyorlar” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Genç kızın bu şaşırtıcı açıklamasına bir tepki de Behzat Uygur’dan geldi. Usta tiyatrocu Aleyna’nın paylaştığı fotoğrafa kendi kafasını montajlayarak, “Güzel bir gün daha bitti… İyi akşamlar” notunu düştü.Her hareketi olay olan Aleyna Tilki, Behzat Uygur'a söyledikleriyle yeniden olay oldu. Daha önceden yüklediği bir fotoğrafın başka bir kişiye ait olduğu arkadan çekilen fotoğraf olduğu için geç fark edilen durum sonrası 'fotoğraf hilesi' ortaya çıkan Aleyna Tilki hakkında Behzat Uygur tarafından esprili bir paylaşım gelmişti. Genç şarkıcı Behzat Uygur'un kendisine espri yolu ile takılması sonrası Twitter hesabından tepki gören bir tweet attı. Yaşanan olay sonrası "Behzat Uygur kim? ismini daha önce duydum ama ne iş yaptığını bilmiyorum ünlü biri sanırım. Aydınlatın." tweeti atan Aleyna Tilki büyük tepki gördü.

NE İSTİYORLAR BU ALEYNA TİLKİDEN, HOŞ GÖREN SEN OLSAN BARİ

Türkiye'de kısa sürede büyük beğeni toplayan 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, ünlü tiyatrocu Behzat Uygur hakkındaki ifadeleri nedeniyle eleştirildi.Aleyna Tilki'yi tanımayan belediye başkanı: 62 model olduğumuz için...Türk müziğine hızlı bir giriş yapan genç sanatçı paylaşımında, “Behzat Uygur kim? İsmini daha önce duydum ama ne iş yaptığını bilmiyorum… Ünlü biri sanırım. Aydınlatın” dedi. Tilki’nin yıllardır Türk tiyatrosuna emek veren usta oyuncu hakkındaki ifadeleri, sosyal medyada tepki topladı.Gelen tepkilerin ardından yeni bir paylaşım yapan Tilki, “Yaşım gereği eskileri bilmememi hoşgörün, aydınlandım biraz teşekkürler… Saygılar, Hürmetler…” dedi.

UYGUR: OLMAMIŞ MEYVE...

Behzat Uygur ise Tilki’nin paylaşımının ardından attığı tweet'te şu ifadeleri kullandı: "Olmamış meyve ağzı kapatılmış torba içerisinde saklandığında meyvenin içindeki etilen gazı harekete geçer ve meyve daha hızlı olgunlaşır.

"DAHA ÖNCE DE NAZIM HİKMET PAYLAŞIMIYLA ELEŞTİRİLMİŞTİ

Genç isim daha önce yine sosyal medyada benzer bir paylaşımıyla gündeme gelmişti. Kendisine yönelik eleştirilere Türkçe’nin büyük şairi Nâzım Hikmet’in adını anarak cevap veren Tilki, “Popüler olan şeyler, kalitesiz olacak diye bir şey yok.

UĞUR KARTAL ALEYNA TİLKİ İÇİN BUNU PAYLAŞTI

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber