Gelinim Mutfakta çeyrek altını Güngör aldı!

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın 2.günü ekranlara geliyor. Heyecanlı ve eğlenceli anları ile ekranlara damga vuran program hayranlıkla izleniyor. Bugün neler olacağı ise merak konusu. Peki Gelinim Mutfakta bugün günü birincisi kim oldu? Peki Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? 30 Nisan canlı izle! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta programında dün gün birincisi Ezgi oldu ve çeyrek altının sahibi oldu. Bugün ise kıyasıya rekabet kaldığı yerden devam ediyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? 30 Nisan canlı izle!

GELİNİM MUTFAKTA 29 NİSAN PUAN DURUMU

Aysel: 7 Puan
Güngör: 9 Puan
Gülcan: 14 Puan
Ezgi: 17 Puan

30 NİSAN PUAN DURUMU

Aysel: 10 Puan
Gülcan: 12 puan
Güngör: 14 puan
Ezgi: 14 puan

Gelinim Mutfakta 30 Nisan

Fatih Ürek, yanlış puanlama yaptığını düşündüğü kayınvalideye dikkat uyarısı yapıyor!
Güngör, hedeflediği altın miktarı üzerinden eleştiri alıyor! Ezgi, Reyhan Hanıma çay götüren Güngör'ü Besime Hanımdan sonra, kaynanasına oynamakla suçluyor! Gülcan ve Besime Hanım arasındaki soğuk rüzgarlar bu bölümde de esmeye devam ediyor!

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması! İşte 16 Mayıs güncel fiyatlar PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed öldürüldü Ülke felaketi yaşıyor... 150 ölü, 112 kayıp var!
Sonraki Haber