Gelinim Mutfakta Aysun hamile mi? Aysun Kuşatan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasındaki isimlerden Aysun Kuşatan geçtiğimiz bölümlerde programda fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Tüm bu yaşananların ardından Gelinim Mutfakta Aysun hamile mi sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mufakta yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Mutfakta yaşanan korku dolu anlarda gün sonu değerlendirmesi bittikten sonra tadım ve puanlamanın yapıldığı esnada Aysun bir anda rahatsızlanmaya başladı.

Kaynanası Nurten Hanım ve sonrasında da Nursel Ergin'in dikkatini çeken bu anların akabinde Aysun fenalaşmaya başlayınca program görevlileri stüdyoya girerek durumun acil olduğunu gördüler ve Aysun'u hemen arabayla hastaneye kaldırdılar.

Gelinim Mutfakta Aysun Hamile Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının sevilen isimlerinden Aysun Kuşatan rejiden izin isteyerek müjdeli bir haber verdi. İkinci çocuğuna hamile olabileceğini söyleyen Aysun’u stüdyodaki diğer arkadaşları tebrik etti.

Bayrampaşa'da silahlı saldırı! Sokak ortasında 4 el ateş etti Van'da akşam vakti deprem! Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan cevabının çarptırılmasına tepki
Sonraki Haber