Geleceği Gören Kör Kahin Baba Vanga 2023 Kehanetleri Ürküttü! Listede Vladimir Putin de Var!

Balkanların Nostradamus'u kör kahin Baba Vanga 2023 kehanetleriyle yine tüyleri diken diken etti. Öngörüleriyle uzunca yıl uzakları görebilen Baba Vanga (Baba Nine) 2023 yılında insanlığı neler beklediğini sıraladı. İşte ürküten kehanetler...

31 Ocak 1911'de Osmanlı Hakimiyetindeki Bulgaristan'da dünyaya gelen Baba Vanga, beklenden 2 ay önce hayata gözlerini açtı. Geçtiğimiz yıllarda dünyanın sonunun 5079 yılında geleceğini açıklanan Bulgar Kahin Baba Vanga 2023 yılında insanlığı nelerin beklediğini de açıkladı.


Baba Vanga'nın 2023 yılındaki kehanetlerinin belki de en korkuncu dünyanın yörüngesinde yaşanacak değişimi açıkladığı kehanet oldu. Detayları verilmeyen kehanet için sonuçları yıkım yaratabilir deniyor. Öyle ki gezegenin yörüngesinde yaşanacak küçük bir değişimin iklim krizide ve deniz seviyesinin yükselişine neden olabileceği biliniyor.

Dünya biraz daha Güneş'e yaklaşırsa ne olur sorunun cevabı aslında bu kehanet.. Artan radyasyon nedeniyle bitki ve dolayısıyla gıdalarda felakete sebep olabilir. Öte yandan dünya Güneş'ten biraz uzaklaşırsa yine bir buzul çağına dönmemiz olası.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!