Geçen yıl da babası vefat etmişti... Şarkıcı Ceylan'ı kahreden ölüm! Ablası Nalan Avcı kansere yenik düştü

'Küçük Ceylan' lakabıyla tanınan Türk halk müziği sanatçısı Ceylan Avcı aldığı acı haberle yıkıldı. 3 yıl önce yeğeni Nazlıcan'ı, geçtiğimiz yıl da babası Ahmet Avcı'yı kaybeden Ceylan Avcı'nın bir süredir kanserlere mücadele eden ablası Nalan Avcı hayata veda etti. Ablasının vefatıyla derin bir acı yaşayan Ceylan kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. 'Acımız çok büyük' diyen Ceylan Avcı'nın paylaşımı yürekleri dağladı. Ünlü şarkıcı kardeşinin cenaze töreni bilgilerini de paylaştı.


Çocuk yaşta kariyer hayatına 'Küçük Ceylan' olarak başlayan 46 yaşındaki şarkıcı Ceylan Avcı ablasını kaybetmenin acısını yaşadı. Şarkıcı Ceylan'ın bir süredir kanser tedavisi gören ablası Nalan Avcı hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı 2019 yılında yeğenini, geçtiğimiz yıl ise babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı