Gazeteci Bahar Feyzan'dan dikkat çeken çıkış: Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Anka'ya kaç para ödendi?

Gazeteci Bahar Feyzan, Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu KRT ve Anka Haber Ajansı'na yönelik dikkat çeken bir konuyu gündeme getirdi. "Tuncay Bey'in kontrol ettiği medya reklam bütçesi olan 367 milyon TL nasıl harcandı?" diyen Feyzan, "Anka Haber Ajansı'na ne kadar para ödendi?" sorusunu yöneltti.

This browser does not support the video element.

Gazeteci Bahar Feyzan, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında dikkat çeken bir konuyu gündeme getirdi. 

"TUNCAY ÖZKAN BU BÜTÇEYİ NERELERE HARCADI?"

CHP'nin reklam bütçesinin 367 milyon TL olduğunu belirten Feyzan, "Tuncay Özkan bu bütçeyi nerelere harcadı? Sahibi olduğu KRT ve Anka Haber Ajansı'na  kaç para ödendi? Sandıklarda Anka muhabiri gören var mı? " sorusunu sordu. 

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"