Garanti BBVA'dan 10 bin + 10 bin TL müjdesi! Faizsiz nakit desteği tek tuşla cebinize dolacak!

Ramazan Bayramı öncesi nakit desteğine ihtiyaç duyan ancak tatil dolayısı ile şubelere gidecek durumda olmayan vatandaşlara, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. Özel banka, yeni müşterilerine faizsiz nakit desteği vereceğini bildirdi. İşte bankanın yoğun ilgi ile karşılaşan finansman desteklerine ilişkin ayrıntılar…

Kampanyaları aracılığı ile tüketicilerin bütçelerine destek olan ve yanı sıra birçok farklı alanda indirim fırsatının yakalanmasına imkan tanıyan özel banka Garanti BBVA, Ramazan Bayramı dolayısı ile iki yeni kampanyaya daha imza attı. Öğle saatlerinde kapanan banka şubelerine gidemedikleri için nakit desteği alamayacaklarını düşünen tüketicilere seslenen Garanti BBVA, yeni müşterilerinin mobil uygulama aracılığı ile faizsiz nakit desteğinden yararlanabileceklerini müjdeledi.

Web sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu yeni müşteri destekleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran özel banka Garanti BBVA, söz konusu desteklerinden 30 Nisan 2023 tarihine kadar yararlanılabileceğini bildirdi. Avantajlı finansman desteklerinin yeni müşterilerini kapsadığına dikkat çeken Garanti BBVA, kampanyalarına ilişkin detayları aktardı.

14 GÜN İÇERİSİNDE BAŞVURULABİLECEK!

1- 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden ilk kez banka müşterisi olan 18 yaş üzeri tüm yeni müşterilerine faizsiz avans desteği vereceğini belirten özel banka, destek limitini 10 bin TL olarak açıkladı. Taksitli nakit avans kampanyası kapsamında kullanılabilecek olan azami vade sayısının 6 ay olduğunu belirten Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden müşteri olan ve kredi kartı başvurusu yapan tüm yeni müşterilerin 14 gün içerisinde ilgili kampanyaya yönelik başvuru oluşturabileceklerini ifade etti.

KREDİ KAMPANYASINI MÜJDELEDİ!

Taksitli nakit avans kampanyasının yanı sıra faizsiz kredi desteğini de müjdeleyerek tüketicilerin yüzlerini güldüren Garanti BBVA, ilk kez müşterisi olan tüm tüketicilere en az bin TL en fazla 10 bin TL tutarında finansman desteği sağlayacağını belirtti. Kredi kampanyası kapsamında kullanılabilecek olan azami vade sayısını 12 ay olarak açıklayan Garanti BBVA, başvuru sahibinin şahıs firması sahibi olması durumunda vade sayısının 3 ay ile sınırlı olacağını ifade etti.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber