Garanti BBVA fatura ödeme talimatı kampanyasını duyurdu! 500 kişiye 500 TL hediye edilecek! Son tarih 31 Aralık!

Garanti BBVA mevcut müşterileri için yeni bir çekiliş kampanyası düzenlediğini duyurdu. İşte Garanti BBVA’nın ay sonuna kadar başvurulara açık kalacak olan çekiliş kampanyasının detayları…

Senelerdir sektörde faaliyet gösteren özel bankalardan birisi olarak öne çıkan Garanti BBVA, her dönemde olduğu gibi 2022 döneminde de hem mevcut müşterilerinin hem de diğer tüketicilerin yanlarında yer almaya devam ediyor. Bir yılı aşkın süredir para piyasaların, altın piyasasında ve diğer alanlarda yaşanmaya devam eden olumsuz gelişmelerin tüketicilerin bütçeleri üzerinde yarattıkları tahribatları bir nebze olsun giderebilmek amacı ile avantajlı kart ve finansman kampanyaları düzenleyen Garanti BBVA, mevcut müşterileri için bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu.

Garanti BBVA sene sonuna doğru yaklaşılırken senenin son kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Bu kapsamda yeni bir çekiliş kampanyası düzenlemiş olduğunu belirten Garanti BBVA, yalnızca mevcut müşterilerinin katılımlarına açık olan yeni kampanyasına ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı.

FATURA ÖDEME TALİMATI VERENE GARANTİ BBVA’DAN 500 TL HEDİYE!

Ülkemiz özel bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olan Garanti BBVA, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Otomatik fatura ödeme talimatı verecek olan tüketiciler için geliştirilmiş olan çekiliş kampanyasının detayları paylaşıldı.

Elektrik, su, doğalgaz ve cep telefonu faturaları için otomatik ödeme talimatı verecek olan mevcut müşterilerini çekiliş kampanyasına dahil edeceğini ifade eden Garanti BBVA, çekiliş sonucunda 500 kişi 500 TL değerinde para puan hediyesinin verileceğini belirtti.

GARANTİ BBVA ÇEKİLİŞ KAMPANYASININ DETAYLARI

Garanti BBVA yeni çekiliş kampanyasından yararlanmak isteyen mevcut müşterilerinin, 31 Aralık tarihine kadar fatura ödeme talimatı vermeleri gerektiğini ifade etti. Her ödeme talimatı için 1, toplamda ise 3 çekiliş hakkının tanımlanacağını belirten banka, mevcutta talimatı bulunan kişilerin talimatlarını iptal etmeleri durumunda kampanyadan yararlanamayacaklarını ifade etti. Banka söz konusu kampanyasının yalnızca ilk kez verilecek olan fatura ödeme talimatlarını kapsayacağına dikkat çekerek çekiliş sonuçlarının 23 Ocak 2023 tarihinde açıklanacağını bildirdi.

İstanbul'da o bölgelerde elektrik olmayacak: Hazırlıklarınızı yapın! Reytinglerde kim birinci oldu? İşte 25 Mayıs TV reyting sonuçları... Konyaspor Başkanı iddialara yanı verdi: "Hesabını vermeyelim..."
Sonraki Haber