Garanti BBVA duyurdu: Günde 27 TL'ye 10 bin TL'lik destek alabileceksiniz! Üstelik 20 bin TL'ye kadar faiz uygulaması yok!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Garanti BBVA, nakit sıkıntısı içerisinde olan ve bu neden ile de uygun faizli kredi arayışı devam eden tüketiciler için iki yeni kampanya geliştirmiş olduğunu müjdeledi. Özel banka, düzenlemiş olduğu kampanyaların 12 Mayıs tarihine kadar geçerli olacağını belirterek ayrıntıları aktardı.

Sene başında artan emekli, memur ve asgari ücret çalışanı maaşları, yüksek enflasyon karşısında hızla eridi. Geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşına bir ara zam daha yansıtarak 7 bin 500 TL’ye yükselten yetkililer alım gücünü artırmak konusunda çalışmalara hızla devam ettiklerini söylerlerken vatandaşlar son dönemlerde artan fiyatlar sebebi ile en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamadıklarını dile getirmeye başladı.

Düşen alım güçleri karşısında nakde olan ihtiyaçları gün be gün artmaya devam eden milyonlarca tüketici, bu zorlu süreçte bankaların kapılarını aşındırmaya başladı. Bu noktada özellikle düşük faizli kredi ürünü arayışı içerisinde olan vatandaşlara, Garanti BBVA’dan mayıs ayı müjdesi geldi. Yeni müşterileri için iki yeni kampanya düzenleyen ve söz konusu kampanyaları kapsamında faizsiz nakit desteği vereceğini belirten Garanti BBVA, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

GARANTİ BBVA MAYIS AYI FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Her ay olduğu gibi mayıs ayında da tüketicilerin yüzlerini güldüren yeni kampanyalara imza atan özel banka Garanti BBVA, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kesenin ağzını açtı. Yüzde 0 faiz ve 6 ay azami vade karşılığında 10 bin TL’ye kadar avans desteği vereceğini belirten Garanti BBVA, ilgili kampanyasından ilk kez Garanti BBVA müşterisi olacak olan tüketicilerin yararlanabileceklerini ifade etti.

GARANTİ BBVA MAYIS AYI FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Faizsiz taksitli nakit avans kampanyasının yanından bir de faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlemiş olduğunu belirten Garanti BBVA, ilk kez müşterisi olacak olan tüm tüketicilerin yüzde 0 faiz ve 12 ay azami vade avantajları ile 10 bin TL’ye kadar nakit desteği alabileceklerini ifade etti.

Leve Palestina marşıyla Steinmeier'a tepki gösteren antikacı bakın kim "Mahzen-28" operasyonunda yakalanmışlardı! 21 zanlı tutuklandı "Ali Koç ve İsmail Hoca Fenerbahçe'yi biraz seviyorsanız istifa edin!"
Sonraki Haber