Game of Thrones'ta tahta kim çıkacak?

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Game of Thrones dizisi 20 Mayıs günü final bölümüyle ekranlara gelecek. Sosyal medyada ise tahta kimin çıkacağı konusunda çeşitli teoriler üretiliyor. İşte o teorilerden bazıları...

'DANY KAZANACAK'

"Beşinci bölümdeki 'yakıcı öfke nöbetinin' ardından 'Deli Kraliçe' diye de tanımlanmaya başlayan Daenerys Targaryen.

Daenerys, yaptığı kurlara karşı soğuk davranan sevgilisi/yeğeni John Snow karşısında popülerlik yarışmasını kaybettiğini anladığında, 'eğer sevilmiyorsa korkulması gerektiğine' karar verdi.

Kralın Şehri'nin teslim oluşunu duyuran çan seslerine aldırmayan Dany ve hayatta kalan son ejderhası Drogon, bir öfke nöbetine kapıldı ve kuşatma atındaki şehri yerle bir etti. Bunu yaparken de muhtemel tebasının büyük bir kısmını öldürdü.

Evet, Dany gerçekten kötülerin tarafına geçti.

Bazıları Cersei ve dalkavuklarının bunu hak ettiğini söylerken, diğerleri Dany'nin birden, 'zincirlerin kırıcısı'ndan bir katliamcıya dönüşmesini sorguluyor.

Dany'nin babası, 'Deli Kral', 2. Aerys Targaryen'in de, şehrini ve halkını yok etmeye çalışırken "Hepsini yakın!" diye bağırarak öldüğünü unutmayalım.

Yine de son bölüme girerken Ejderha Kraliçesi tüm kartları elinde tutuyor ve en büyük rakibi Jon Snow tarafından bile kraliçe olarak tanınıyor. Ancak internete sızan bilgilere bakılırsa Dany, ejderhasının sırtında doğuya, Dar Deniz'e doğru giderken ölebilir.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek