Galler Prensesi ile ilgili 'dublör' iddiası! Görüntülerdeki kişi Kate Middleton değil mi?

Ocak ayında geçirdiği ameliyatın ardından ortadan kaybolan ve öldüğü iddia edilen Galler Prensesi Kate Middleton'un ortaya çıkan görüntüleri yeni bir tartışma yarattı. Görüntülerdeki kişinin Middleton olmadığı iddia ediliyor.

Galler Prensesi Kate Middleton, günlerdir gündemden düşmüyor. Ocak ayında geçirdiği operasyondan sonra ortalıkta görünmeyen Prenses Middleton hakkında birçok iddia ortaya atıldı, hatta öldüğü bile ileri sürüldü. Tüm bu iddiaların ardından Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Ancak görüntüler ve sosyal medyada ortaya atılan iddialar kafa karışturdı. Görüntülerdeki kişinin Kate Middleton olmadığı iddia edildi.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?