Galatasaray'ın yıldızı Mata'dan samimi açıklamalar: Türkiye ile ilişkim çok eskiye dayanıyor...

Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, sarı-kırmızılılarda şampiyon olmak, unvanlar kazanmak ve oynamak için geldiğini söyledi. Futbol kariyeri hakkında da konuşan İspanyol futbolcu, "Benim aslında Türkiye ile ilişkim çok eskiye dayanıyor'' dedi.

Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı forma ile ilk maçında neler hissettiğinin sorulması üzerine Mata, "İlk defa Galatasaray forması giydiğim için çok gurur duydum. Arkadaşlarımla birbirimize alışmaya başladık. Birlikte oynuyor olmamız ve binlerce taraftarın olduğu dostluk maçında sahada olmak gerçekten harika bir histi. Uzun bir aradan sonra, antrenman yapmamış ve takımla oynamamış biri olarak sahada olmak benim için önemliydi. Kendimi gözlemleme ihtiyacı hissettim. Ama arkadaşlarımla iyi bir bağlantı kurabildiğimi ve iyi bir performans çıkarabildiğimi gördüm. Dolayısıyla oynadığım için mutlu oldum" diye cevap verdi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!