Galatasaray'ın Ümraniyespor maçı ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk genç yıldızları sahaya atıyor, taraftar ilk kez izleyecek: Gözler Eyüp Aydın'da

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek. Sarı kırmızılı takımda Okan Buruk'un sahaya süreceği ilk 11 netleşirken, genç yıldızların forma giymesi bekleniyor. Bu isimlerden en dikkat çekeni ise Eyüp Aydın olacak. Eyüp Aydın ilk kez 11'de başlayacak.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU! EYÜP AYDIN SÜRPRİZİ

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, sahasında Ümraniyespor'u konuk ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un sahaya süreceği ilk 11 netleşirken, genç yıldızlar da bu maçta görev alacak. Günün merakla beklenen isimlerinin başında ise Eyüp Aydın geliyor. İlk maçında oyuna girer girmez asist yapan Eyüp Aydın, ilk kez bir maça 11'de başlayacak.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!