Galatasaray'ın Pendikspor maçı ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi: Taraftarın istediği oldu

Galatasaray Süper Lig'in 33. hafta maçında Pendikspor'u konuk ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi. Alanyaspor maçına ilk 11'de başlayan ve kötü oyunu sonrası devre arasında Okan Buruk tarafından oyundan alınan Kerem Aktürkoğlu, taraftarın tepkisini çekmişti.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU! KEREM AKTÜRKOĞLU KARARI

Galatasaray, Süper Lig'in 33. hafta maçında kritik Pendikspor maçına çıkıyor. Fenerbahçe'nin 2 puan önünde olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sahaya çıkacak ilk 11 için kararını verdi. Alanyaspor maçında kötü oyunuyla eleştiri alan Kerem Aktürkoğlu için karar verildi.

İşte Galatasaray'ın ilk 11'i...

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!