Galatasaray'dan kovulmuştu: Kendisi gelmeden yardımcıları Beşiktaş'a geldi! Kartal'ın yeni teknik direktörü Kongre'yi bekliyor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra takım Aralık ayındaki Kongre'ye kadar Burak Yılmaz'a emanet edildi. Fakat Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü şimdiden belli olmuş olabilir. İddialara göre Ahmet Nur Çebi yönetimi devam ederse Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor olacak. Öyle ki, iki Hırvat yardımcı antrenör şimdiden Burak Yılmaz ile çalışmaya başladı.

Şenol Günel ile sezona çok kötü başlayan, aynı zamanda yönetimin de transfer dönemindeki başarısızlığı nedeniyle çok tepki çektiği Beşiktaş'ta belirsizlikler sürüyor.

Şenol Güneş'in 3-2 kaybedilen Lugano maçı sonrasında istifa etmesiyle teknik direktör konusu da bilinmezler arasına eklenmişti.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum