Galatasaray’daki kariyerleri buraya kadar! “Sergio Oliveira, Tete ve Zaha kapının önüne konulacak isimler! Okan Buruk yönetimindeki en kötü ve unutulması gereken maç!”

Galatasaray’ın yıldız oyuncuları Sergio Oliveira, Tete ve Zaha, Karagümrük’e elenilen maç sonrası büyük eleştiri topladı. Özellikle Sergio Oliveira’nın sakatlıktan dönüşü beklendiği gibi olmadı. Spor yazarı Bülent Timurlenk, sarı kırmızılı takımda bileti kesilen isimleri saydı ve oyuncuları eleştirdi.

“SERGİO OLİVEİRA KAPININ ÖNÜNE KONULMALI!”

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında Fatih Karagümrük’e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Maç sonrası Sergio Oliveira başta olmak üzere Tete ve Zaha eleştirilerden nasibini aldı. Sabah gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, sarı kırmızılı takımdan ayrılması gereken isimleri bir bir saydı.

İşte Bülent Timurlenk’in yazısı…

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...