Galatasaray'da herkes Tanguy Ndombele'nin ayrılığını beklerken şok veda kararı! Yıldız oyuncu isyan etti, yönetim yolları ayırmaya karar verdi: Erden Timur ile görüşecek

Galatasaray'da herkes bu sezon beklentileri karşılayamayan Tanguy Ndombele'nin sezon sonunda veda edecek ilk isim olmasını beklerken büyük bir sürpriz yaşandı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve uğruna Fenerbahçe ile yarışa girilen yıldız oyuncuya kapı gösterilecek. Galatasaray yönetimi kararını verdi, Erden Timur pazartesi günü son görüşmeyi gerçekleştirecek.

HERKES TANGUY NDOMBELE DERKEN ŞOK AYRILIK KARARI!

Galatasaray'ın yaz transfer sezonunun son gününde Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Taraftarın da bir türlü gönlüne almadığı Fransız yıldız, Okan Buruk tarafından sürekli olarak yedek bırakıldı.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!