Galatasaray'a inanılmaz gelir: 803 milyon TL! Sacha Boey için Süper Lig tarihine geçecek transfer teklifi, yönetim ne yapacağını şaşırdı

Galatasaray'a Süper Lig transfer rekorunu kıracak bir transfer teklifi yapıldı. Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'ın hayran kaldığı Sacha Boey için tam 25.5 milyon euro (803 milyon TL) gözden çıkarıldı. İngiliz devinin Sacha Boey ısrarı ve düşünülen teklif sonrası Galatasaray yönetimi kararsız kaldı.

GALATASARAY'A TARİHİ TRANSFER TEKLİFİ: 803 MİLYON TL

Galatasaray'da geçtiğimiz sezondan bu yana gösterdiği performansla bütün dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey, Manchester United maçındaki oyunuyla Teknik Direktör Erik ten Hag'ı etkiledi. Hollandalı çalıştırıcının, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyu istediği iddia edildi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat!