Okan Buruk Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu: Bu ligin lokomotifi Galatasaray...

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

''FENERBAHÇE GALİBİYETİ HEDİYE ETMEK İÇİN OYNAYACAĞIZ''

"İnsanların bize olan sevgisi tüylerimizi diken diken ediyor. Şampiyonluğu hayal ederken, bunu da hayal ediyorduk. Bunu kazandığımız için kendimle, takımımla, camiamla gurur duyuyorum. Onlara bir de Fenerbahçe galibiyeti hediye etmek için oynayacağız."

"BU LİGİN LOKOMOTİFİ GALATASARAY''

"Bu ligin lokomotifi Galatasaray. Her maçta stadyumu doldurdu taraftarımız. Onlarla birlikte çok daha iyi maçlar çıkarıyoruz. Tamamen dolu bir stadyum. Tekrardan taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum, inanılmaz destek verdiler."

''ÇOK BÜYÜK BİR EMEK VAR''

"Fenerbahçe ligin başarılı takımlarından, Beşiktaş ile ikincilik yarışında. Biz de kadroda değişiklikler yaptık. Çok büyük bir emek var, sonu şampiyonluk oldu. Bunu derbi galibiyetiyle birleştirmek istiyoruz."

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!