Galatasaray taraftarını şok eden Mauro Icardi haberi: "Real Madrid ile görüşüyoruz, Erden Timur ile bir araya geleceğiz"

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin adı bir süredir Real Madrid ile anılıyordu. İtalya merkezli haberlere göre Carlo Ancelotti, sakatlar sonrası hücuma hamle yapmak istiyor ve ilk hedefi Mauro Icardi. Arjantinli golcünün temsilcisi konu hakkında konuşurken, sarı kırmızılı taraftarları üzecek şeyler söyledi.

MAURO ICARDI'DE TARAFTARI ÜZEN GELİŞME!

Galatasaray'ın en önemli oyuncusu olan Mauro Icardi'de taraftarları üzecek gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon hücum hattında sıkıntı yaşayan ve Vinicius Jr. yaşanmasıyla nicelik olarak da eksilen Real Madrid, Cimbom'un golcüsü Mauro Icardi'yle ilgilenmeye başladı. Fanatik'e konuşan oyuncunun temsilcisi de bu görüşmeyi resmen açıkladı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor