Galatasaray taraftarını şok eden Efe Akman gerçeğini babası Ayhan Akman canlı yayında açıkladı! "Galatasaray tüm haklarını onlara verdi, benim bile söz hakkım yok"

Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman, oğulları Efe Akman ve Hamza Akman'ın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ayhan Akman, Hamza Akman için Kopenhag ile görüştüğünü söylerken, Efe Akman için şok Roma gerçeğini açıkladı.

GALATASARAYLILARI ŞOK EDEN EFE AKMAN GERÇEĞİ

Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman, Galatasaray'da forma giyen oğulları Efe Akman ve Hamza Akman'la ilgili Spor Gecesi'nden Gökhan Dinç'e konuştu. Ayhan Akman, Efe Akman ile ilgili taraftarları şok eden gerçeği açıkladı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!