Galatasaray taraftarı yıllardır hasretini çektiği sol beke kavuşuyor! İtalya’ya çıkarma yapıp 30 milyon euroluk yıldızı alıp gelecekler: Devre arasında imzayı attıracaklar…

Galatasaray’da uzun yıllardır hasret duyulan sol bek bölgesine Angelino da çare olmadı. Devre arasında İspanyol oyuncuyla yolları ayırmayı planlayan Galatasaray yönetimi, çareyi İtalya’da buldu. Cimbom, devre arasında 30 milyon euroluk yıldızı kadroya katmaya çalışacak.

GALATASARAY’A 30 MİLYON EUROLUK SOL BEK

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un isteğiyle sezon başında Leipzig’den kiralanan Angelino, beklentileri bir türlü karşılayamadı. 20 maç oynaması halinde 6 milyon euroya satın alma opsiyonu devreye girecek olan İspanyol oyuncunun bu maddenin devreye girmesi için 1 maç kaldı.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!