Galatasaray Tanguy Ndombele’nin alternatifini buldu! Fransız yıldız gönderilecek, yerine genç yıldız transfer edilecek: Orta sahayı şahlandıracak hamle…

Galatasaray’ın sezon başında Tottenham’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Sarı kırmızılı takım Tanguy Ndombele için kararını verdi ve Fransız yıldızla yola devam edilmeyecek. Galatasaray’ın orta sahaya yapacağı yeni transfer de belli oldu.

TANGUY NDOMBELE İÇİN KARAR VERİLDİ! YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Galatasaray’ın yaz transfer sezonunun son gününde Tottenham’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, beklentilerin bir hayli uzağında kalmıştı. Teknik direktör Okan Buruk’un da tamamen kafasından sildiği Fransız oyuncu, son 5 lig maçının 4’ünde süre alamamış, oynadığı tek maçta da 5 dakika sahada kalmıştı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!