Galatasaray Manchester United'ı bıçağın tereyağını kesmesi gibi kesti: "Burası Şampiyonlar Ligi. Okulda futbol oynamıyoruz"

Spor yazarları, Galatasaray'ın Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek muhteşem bir zaferle ayrıldığı geceyi değerlendirdi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki galibiyeti büyük övgü aldı. Yabancı basında da ünlü futbol efsaneleri United'ı yerden yere vurdu.

"OKULDA FUTBOL OYNAMIYORUZ"

"Galatasaray'ın hakkını vermek lazım, kendilerini oyunun içinde tuttular. Fırsatlar önlerine çıkınca Man United'ı cezalandırdılar. Bir bakıyorum potansiyel gösteren ve olumlu olacak bir şeye sahip bir takıma benziyoruz ama sorna tekrar bakıyorum ve oturup kafamı ellerimin arasına alıp mutlak bir organizasyon eksikliği olduğunu görüyorum. Burası Şampiyonlar Ligi, okulda futbol oynamıyoruz. Galatasaray onları bıçağın tereyağını kesmesi gibi kesti."

Rio Ferdinan (Manchester United efsanesi)

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...