Galatasaray maçı hakeminden herkesi şok eden itiraf: “Dünya futbol tarihinde görülmemiş olay! Verdiği penaltı için ‘Penaltı değildi hocam’ dedi. Bunun kaydı TFF’de var. Bu artık bir adli vaka!”

Galatasaray’ın Antalyaspor maçını yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile ilgili şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu’nun iddiasına göre Bitigen, Hugh Dallas ile olan zoom toplantısında, sarı kırmızılı takıma verdiği penaltının doğru karar olmadığını itiraf etti.

“ABDÜLKADİR BİTİGEN’DEN ŞOK GALATASARAY İTİRAFI”

Star gazetesi yazarı Ferudun Niğdelioğlu, gündemi sarsacak bir iddia kaleme aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas’ın, hakemlerle bir değerlendirme toplantısı yaptığını söyleyen Niğdelioğlu, bu toplantıda Galatasaray-Antalyaspor maçı hakemi Abdülkadir Bitigen’in şok bir itirafta bulunduğunu söyledi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri